Продължете към съдържанието

ОТРЯДИ ЗА ЗАЩИТА НА БАЛГИЯ

ОТРЯДИ ЗА ЗАЩИТА
НА БАЛГИЯ

Отрядите за защита на Балгия (ОЗБ) са една от двете основни военни фракции в играта. Всяка от тях е подходяща за еърсофт отбори и групи с предпочитания към  милсим аспектите на симулацията – изпълнение на тактически мисии и престрелки.

ОЗБ е паравоенна организация, посветила се на защита на своята родина и цивилното население от нахлуващите фанатични религиозни орди. Макар да не сте част от редовната армия, вие сте добре организирани и екипирани и вашата цел е да противодействате на Права вяра и да помагате на цивилните спасители. Бегълците по-скоро не ви интересуват, но ако срещнете такива, по-скоро бихте помогнали и на тях, макар че не е задължително, нито пък непременно сте настроени положително към тяхната кауза. 

Играта Ви като част от фракцията ОЗБ тази година включва геймплей със силно изразена военна насоченост и структурирано преживяване, близко до реална военна операция. Бъдете готови за:

  • интензивни нощни бойни действия
  • пеши патрули в силно пресечен терен
  • традиционните мисии за контрол на терен и подпомагане на местното население и аварийните спасители.

Очаквайте бойна заповед, написана от истински военни!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Ще имаме ли собствен лагер?

Това зависи изцяло самата фракция и ръководителите ѝ. Ще имате възможност да го обсъдите в специално създадена за целта група.

Може ли да участвам със собствен офроуд автомобил? 

Да, но е необходимо да информирате предварително организаторите. Това става във Фейсбук групата на фракцията, в която ще ви добавим след като сте се записали.

Има ли специфични правила за моята фракция?

Да. Правилата ще бъдат изпратени по e-mail до всички членове на фракцията

Колко стрелба да очаквам?

Razor Wire е симулация, в която основният фокус не е стрелбата. За разлика от предишни издания, обаче, това ще предостави възможност за повече огневи контакти и преки действия срещу опоненти от различни фракции, денем и нощем.

Какво става, ако убият персонажа ми?

Фракцията ви има собствени правила, които ще ви пуснати в специализирана група и по e-mail.

Колко подготвен трябва да съм физически? Колко е тежко?

Толкова тежко е, колкото си го направите сами – лично или с групата, с която участвате. Симулацията ще ви даде възможност да преживеете последствията от собствената си физическа, тактическа и друга подготовка, каквато и да е тя.

Трябва ли да имам друга специална подготовка?

Чудесно е, ако може да се ориентирате по карта и да четете MGRS координати – вие или поне командирите на групата ви. Ако не можете, в симулацията ще преживеете последствията от това, независимо дали са решаващи или незначителни.

А през нощта?

Подгответе се за изпълнение на нощни задачи, включително активни бойни действия! За разлика от други мероприятия, в Razor Wire навигацията, придвижването и разузнаването са не по-малко важни от директните действия срещу противника.